20. 5. 2024   |   svátek má Zbyšek
 

Zeleninový salát s polníčkem a kukuřicí

Název Množství a jednotka
sterilovaná kukuřice 50 g
okurka salátová 100 g
polníček 50 g
rajče 100 g
paprika 100 g
Zobrazit všechny ingredience

Příprava: 10 min.
Vaření:
Mamut :-)



Postup
Zeleninu očistíme, nakrájíme a dáme do mísy. Smícháme se sterilovanou kukuřicí a polníčkem. Pokapeme olivovým olejem, podle potřeby dochutíme solí, pepřem a posypeme strouhaným balkánským sýrem. K salátu podáváme celozrnný pšeničný chléb.

Energetická hodnota je cca 1600 kJ.


Další fotografie
 


RECEPTY

Marocké krůtí biftečky s kuřecími játry

Postup: Kuřecí játra očistíme a rozmixujeme. Mleté krůtí maso smícháme s rozmixovanými... zobrazit recept

RECEPTY

Sekaná pečeně plněná vejci

Postup: Nejprve si uvaříme 3 vejce natvrdo. Mleté maso promícháme se zbylými 2 vejci,... zobrazit recept

RECEPTY

Brokolicové těstoviny

Postup: Těstoviny uvaříme ve slané vodě s trochou oleje podle návodu na sáčku.... zobrazit recept

RECEPTY

Vepřová panenka s pažitkovým přelivem

Postup: Z másla a hladké (nebo kukuřičné) mouky připravíme světlou jíšku, zředíme... zobrazit recept

RECEPTY

Gnocchi se špenátem a sušenými rajčaty

Postup: Uvaříme noky. Listový špenát podusíme na másle. Do vymaštěného pekáčku dáme... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Máta

Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek

RESTAURACE

Koishi

Základ nabídky tvoří originálně a moderně pojatá česká klasika a fusion...